<meta name='google-adsense-platform-account' content='ca-host-pub-1556223355139109'/> <meta name='google-adsense-platform-domain' content='blogspot.com'/> </head><body>

Waar het hart van vol is loopt de mond van over.

woensdag, juni 21, 2006


Hij (schrijft zijn gsm nummer op haar blad)- “Voor als ge eens goesting hebt om iets te gaan drinken na de examens of zo.”
Zij (verlegen)- “Ik erm… ik heb wel een vriend hoor.”
Hij (schouders ophalend)- “Als elk meisje met een vriend ophield met andere mannen te spreken dan had Maria Jezus Christus nooit gebaart.”
Zij glimlachte even.
Hij (knipogend)- “Ik kan geen onbevlekte ontvangenis verzekeren maar die profeet in je buik daar kan je van op aan.”
Zij glimlachte al wat minder.

Volgens mij heeft ze ongedierte in haar schedel wonen. En terecht. Er is waarschijnlijk nog plek voor een knusse middle-class villa.

----

Hij stampte verwoed op de trappers van zijn fiets. Dikke natte druppels hingen in de wolken en stonden klaar om schoon schip te maken met de aarde. De ark van Noah stond weliswaar niet echt te wachten op de hoek van de straat maar zijn kot zou ook al volstaan.

Als Noah van dienst zou hij plichtsbewust twee exemplaren van elke diersoort meenemen op zijn boot. Twee hete tijgers, twee pijpkonijntjes, twee op zen hondjes, twee beflijsters (danku stubru) en niet te vergeten, twee trekpaarden met hun gigantische kont. In alle eerlijkheid moest hij toegeven dat hij al lang gelukkig zou zijn met één koe of met wat meeval, een kalf. Hij was geen moeilijk man. Een gat is een gat en met wat saus smaakt alles, is dat niet wat ze zeggen?

“Make it Jesus sauce!” – Uberstormfuhrer Radzinger. Zelf de paus weet ervan.

Waar hij op die momenten heimelijk naar hunkerde was zo abject dat hij het vaak niet over zijn lippen kreeg. Een boezem waar je in kon verdrinken, van kop tot teen en dan nog liefst met een lijf aan waar je met gemak een driedaagse in kon doen met de scouts. En als je dan uiteindelijk, moe en vuil, uit de wildernis terugkeert kijkt ze je verveeld aan. “Is it in yet?” Ge moogt er nog zo verwoed op los zitten vlammen, voor hetzelfde geld zit je gewoon haar Pirelli buitenband te verwoesten zonder haar katoenen binnenband te beroeren. Dat is een echte vrouw.

----

Die fles spa barisart bekijkt mij hier vies terwijl ik er lustig van lig te slurpen. Moet die trut maar zo geen doorzichtig niemendalletje aanhebben eh. Ge ziet er direct door dat ze zo nat staat als een tsunami. Huge gushing waves leaving thousands of dead se(a)men stranded on coasts all across the globe.

opgehoest door Sicyon
14:43

--------------------------------------------------------