<meta name='google-adsense-platform-account' content='ca-host-pub-1556223355139109'/> <meta name='google-adsense-platform-domain' content='blogspot.com'/> </head><body>

Titels hebben ook gevoelens. Sorry dat ik je vergat.

dinsdag, juni 13, 2006


Sommige dagen sta je op en ben je de koning van de wereld. U voelt zich niet gewoon zo, met de voortgang van de dag blijkt dit ook effectief zo te zijn. Uw medemens kijkt u aan en denkt “verdomd die kerel schopt dikke vette aars, geen gezever”.

Je wordt wakker met swingende muziek die je dag onmiddellijk met de juiste noot inzet. U stapt met het goede been uit bed, krapt eens slaperig aan uw schaamhaar en zoekt een handdoek om een douche te nemen. Je groet je buurdame met een schaamteloze ochtenderectie en springt in de douche voor haar neus.

Je stapt uit de douche en ruikt als een olfactorisch orgasme. Je komt op je kamer en kan met moeite je ogen van de spiegel afwenden. Narcisme, ijdelheid, noem het wat je wil, you’re looking dynamite, sugar. Je haar valt goed, je huid is glad en je kleren schreeuwen om van je lijf gescheurd te worden. Vol zelfvertrouwen stap je uit de deur, klaar om de wereld te trakteren op een portie van jezelf. Gulle gever, wilde weldoener, je kent het type.
Blauwe hemel, zonnetje zit uit en toch een fris briesje dat het onaangename zweten verhindert. Je fluit zo vals als het kan voor iedereen die het horen wil en glimlacht oprecht een glanzende rij tanden bloot. Je bent een vat vol energie en als een altruïst schenkt u die energie aan uw medemens met kleine attenties. Al dat altruïsme resulteert in blijde reacties die u eigenlijk nog meer energie terugschenken dan u spendeerde. De mensen om je heen zien dat je goed gezind bent en worden er zelf goed gezind van.

Je zit lekker in je vel en telkens iemand je dat laat merken voel je je nog wat beter. Vicieuze cirkels werken niet alleen in de slechte richting. Je ingesteldheid werkt aanstotelijk. Je complimentjes komen oprecht over dankzij een ontwapenende glimlach die elke twijfel van sarcasme doet smelten voor de zon.

En dan sommige dagen sta je op en lijkt het het gewoon niet waard om door de leren riemen te knagen. Of je dokter belt je wakker met het nieuws dat je ebola hebt en dat die lekker drol van gisteravond waarschijnlijk je lever was. Was het Einstein niet die zei dat God niet dobbelt? Een wetenschapper houdt zich maar beter tot zijn domein want over God weet hij geen reet. U durft niet meer te gaan kakken? Volkomen terecht. Jezus stierf voor onze zonden maar ik heb ons universele zonden-krediet in mijn korte levensjaren lustig opgesoupeerd en dat gevloek van u kost u uw lever.

----

"If it's true that we are what we eat, I could be you by morning!" Dat grapje gaat niet door ze, trut.

opgehoest door Sicyon
23:04

--------------------------------------------------------

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Wat valt er aan te klagen, wie kan hier nuttig aan bijdragen?

13:10  
Anonymous Anoniem said...

Ik begin meer en meer compassie te hebben met uw kotgenoten :-)

13:50  

Een reactie posten

<< Home