<meta name='google-adsense-platform-account' content='ca-host-pub-1556223355139109'/> <meta name='google-adsense-platform-domain' content='blogspot.com'/> </head><body>

Basis principes

woensdag, mei 31, 2006


In al te vage termen was gebleken dat het er vanavond niet van zou komen. Als hij op dat moment ruwweg had gevraagd of ze weer zat te bloeden als een rund, had hij de komende weken losse flodders geschoten. Met sommige dingen mag niet gelachen worden. Tragedy is when I cut my finger. Comedy is when you fall into an open sewer and die.

----

Ze zat aan het tafeltje naast me en had haar boeken openliggen. Het juffrouw-briltje op haar snoet had een zekere snaar geraakt die mijn diepste fetisjen op deed wellen. Belangrijker echter was de fles water die op haar tafel stond. Ik stond op om beneden water te halen.

Zij (met haar fles zwaaiend)- “Als ge wilt mag je hiervan ook nemen hoor.”
Ik (omkijkend)- “Maakt u op iedere jongen zo’n avances, juffrouw?”
Zij (onthutst)- “Waar heb je het over?”
Ik (zelfzeker)- “Ik heb hier al zeker vijf man van u fles zien drinken.”
Zij (glimlachend)- “Er kan nog best één bij hoor.”
Ik (walgend)- “Gij hebt waarschijnlijk veel weg van het Albertkanaal.”

Lorelei, de zingende waternimf, lokt mij maar ik weersta. Dat koud kunstje was niet van de poes. Ik wist niet dat er vis zwom in het Albertkanaal. Dat was wel van de poes.

----

Soms wilt het niet goed lukken. Soms vraagt het heel veel moeite. Maar met viagra en een zak van de GB, raakt zelf Margriet Hermans nog gedekt.

Foto’s dochter Brad Pitt en Angelina Jolie verkocht voor 2.3 miljoen. Huis Tom Gernaey weer doorzocht.

opgehoest door Sicyon
23:22

--------------------------------------------------------